Customer Project at Edmonds Hospital

When were contacted by a designer from Meyer Wells with a request for whole logs we were surprised to hear that the logs were going to be used in the interior design of  a hospital lobby. The new Swedish Emergency Center in Edmonds features recycled log raft logs  along one wall creating a bold contrast; natural Pacific Northwest logs in a sleek modern setting. The logs were cut in half and mounted with the flat side toward the wall. The bottom portion of the logs were rounded, sanded smooth and the teredo bores have been filled with epoxy. The upper portion of the logs have been left rough. Other walls display local art and historical photos of the region.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s